Tutorial privind procedura de autentificare (log in) pe site

Autor: Dr. Sorin Ioacara | Ultima modificare: 30 mai 2021

Timp total necesar:

5

Minutes

Unelte necesare:

– un calculator sau laptop

Materiale necesare:

– cont creat pe site
– acces la codul de verificare

Pasul 1 – accesați pagina de autentificare

Meniul Înregistrare este submeniu din Log in, disponibil pe orice pagină.

Puteți intra pe pagina de autentificare din orice pagină a site-ului folosind meniul Log in. O altă opțiune de a intra pe pagina de autentificare (log in) este folosirea butonului de mai jos:

Pasul 2 – completați pagina de autentificare

Pagina de autentificare (log in)

Pe pagina de autentificare (log in) începeți prin a completa numele de utilizator sau adresa de e-mail. Este de preferat folosirea adresei de e-mail utilizată la crearea contului.

Următorul câmp se referă la parola aleasă de dumneavoastră la crearea contului. Verificați cu atenție felul în care o scrieți.

În final apăsați butonul “Autentificare”.

Pasul 3 – introducerea codului de verificare

Pagina unde se introduce codul de verificare (2FA)

La prima autentificare pe site veți fi redirecționați către pagina de configurare a sistemului de autentificare în doi pași (2FA). Pentru ajutor în privința sistemului 2FA accesați tutorialul privind setarea 2FA.

Dacă sistemul 2FA este deja configurat, la autentificare veți ajunge în pagina de introducere a codului unic de verificare. După introducerea lui apăsați butonul “Autentificare”.

Sugestii

Puteți trimite sugestiile dumneavoastră anonime, fără să fie nevoie să aveți cont pe site. Nu veți primi un răspuns direct (sunt anonime), dar voi ține cont de ele pentru îmbunătățirea site-ului.

Up arrow