PASUL 1

Introducere

Pentru a clarifica puțin lucrurile din punct de vedere legal, vom începe prin a preciza că acest site este strict personal, fără absolut nicio legătură cu angajatorii Dr. Sorin Ioacără (UMF “Carol Davila” București, Spitalul Universitar de Urgență “Elias” București) sau o altă companie sau entitate juridică. Orice programare făcută prin intermediul acestui site este făcută strict către persoana Ioacără Sorin și nu reprezintă o garanție că ea se va pune în aplicare, fiind în acest sens cel mai bine interpretată ca o informare a Dr. Sorin Ioacără privind intențiile dumneavoastră. Mai multe informații aici.

Acest sistem de programări online este disponibil gratuit. De asemenea, toate serviciile medicale rezervate aici se vor efectua gratuit, singurele limite fiind cele oferite de asigurarea medicală.

Dacă sunteți logat (autentificat), puteți vedea și modifica rezervările deja făcute de dumneavoastră aici.

Condiții obligatorii pentru programare

Pentru a putea face o programare online pe acest site trebuie să îndepliniți toate condițiile următoare:

  1. La întrebarea care apare la prima vizită pe site (sau la reactualizarea politicilor de securitate și confidențialitate) referitoare la cookie-uri trebuie să fi răspuns cu DA.
  2. Trebuie să fiți autentificat (logat), folosind username-ul și parola dumneavoastră.
  3. La momentul final în care se va face rezervarea trebuie să bifați căsuța “Îmi exprim acordul privind folosirea datelor”. Acest lucru este impus de regulamentul GDPR. Dacă nu bifați această căsuță rezervarea dumneavoastră nu poate fi procesată și va apare cu roșu următoarea eroare care să vă informeze de acest lucru: “You must allow us to collect and store your data in order for us to process your booking.”

Cine se poate programa?

În acest moment nu există niciun fel de restricție în privința categoriilor de pacienți care se pot programa, atât timp cât există o asigurare medicală valabilă. Oricine dorește să vină pentru un consult, o internare de zi sau o internare continuă poate să o facă fără restricție, indiferent dacă este în evidența noastră sau nu. Pacienții care doresc ulterior să rămână în evidența noastră pentru eliberarea rețetelor și urmărirea sistematică pe termen lung o pot face fără restricții (nu este nevoie să aduceți alte documente).

Pot să vin fără programare?

Toate serviciile medicale se acordă în urma unui efort desfășurat într-o echipă compusă din mai mulți medici specialiști și rezidenți, supervizați de Dr. Sorin Ioacără. Acest lucru permite preluarea unui număr aproape oricât de mare de prezentări într-o zi. Ne străduim să nu refuzăm pe nimeni, indiferent dacă are sau nu o programare. S-ar putea însă ca uneori capacitatea de preluare a cazurilor să fie depășită și în acest caz cei care nu au programare vor fi amânați pentru o altă zi. Programările online pe care le faceți sunt esențiale pentru noi deoarece ne permit să anticipam nevoile logistice și să ne dozăm eforturile corespunzător.

Dacă decideți să veniți fără programare, trebuie să știți că vinerea nu se pot face consulturi sau internări de zi. În plus, joia nu se pot face consultații în ambulatoriu. Zilele cele mai potrivite pentru a veni fără programare sunt marți și miercuri.

ATENȚIE! Pacienții care vin pentru internare de zi pentru pachetul de continuare (nu inițial!) de senzori de monitorizare continuă a glicemiei nu mai au nevoie să își facă programare. Pentru ei se va putea face internare de zi în orice zi de luni până joi (fără vineri), neîntrerupt pe tot parcursul anului, indiferent de situație. Am aprecia totuși efortul acestor pacienți de a face programare online, chiar dacă acest lucru este opțional pentru ei.

Copii

Programările online sunt disponibile cu prioritate pentru copii. Nevoile copiilor sunt mult mai diversificate comparativ cu cele ale adulților. Puteți găsi informații detaliate pentru rezolvarea acestor probleme în pagina dedicată pentru ei, care poate fi accesată aici:

PROGRAMĂRI ONLINE PENTRU COPII

Adulți

Pentru o mai bună rezolvare a problemelor dumneavoastră, programările online ale adulților au fost separate complet de cele ale copiilor. Dacă ați împlinit vârsta de 18 ani atunci puteți să folosiți pagina dedicată dumneavoastră accesibilă aici:

PROGRAMĂRI ONLINE PENTRU ADULȚI

 

Ultima modificare: , Autor: