Prima pagină » Programări online

Programări online – Dr. Sorin Ioacără

LegalPentru a clarifica puțin lucrurile din punct de vedere legal, vom începe prin a preciza că acest site este strict personal, fără absolut nicio legătură cu angajatorii Dr. Sorin Ioacără (UMF “Carol Davila” București, Spitalul Universitar de Urgență “Elias” București) sau o altă companie sau entitate juridică. Orice programare făcută prin intermediul acestui site este făcută strict către persoana Ioacără Sorin și nu reprezintă o garanție că ea se va pune în aplicare, fiind în acest sens cel mai bine interpretată ca o informare a Dr. Sorin Ioacără privind intențiile dumneavoastră.

Acest sistem de programări online este disponibil gratuit. De asemenea, toate serviciile medicale rezervate aici se vor efectua gratuit, singurele limite fiind cele oferite de asigurarea medicală.

Dacă sunteți logat (autentificat), puteți vedea și modifica rezervările deja făcute de dumneavoastră la rubrica Rezervările mele.

Condiții pentru obținerea unei programări online

Pentru a putea face o programare online pe acest site trebuie să îndepliniți toate condițiile următoare:

  1. Trebuie să vă exprimați acordul cu privire la folosirea cookie-urilor
  2. Trebuie să fiți autentificat (logat)
  3. La momentul final în care se va face rezervarea trebuie să bifați căsuța “Îmi exprim acordul privind folosirea datelor”
  4. Trebuie să aveți o asigurare medicală valabilă dacă doriți o internare

În acest moment nu există niciun fel de restricție în privința categoriilor de pacienți care se pot programa, atât timp cât există o asigurare medicală valabilă. Oricine dorește să vină pentru un consult, o internare de zi sau o internare continuă poate să o facă fără restricție.

Pacienții care doresc ulterior să rămână în evidența noastră pentru eliberarea rețetelor și urmărirea sistematică pe termen lung o pot face fără restricții (nu este nevoie să aduceți alte documente).

Cine se ocupă de mine?

EchipaToate serviciile medicale se acordă în urma unui efort desfășurat într-o echipă compusă din mai mulți medici specialiști și rezidenți, supervizați de Dr. Sorin Ioacără. Acest lucru permite preluarea unui număr mai mare de prezentări într-o zi. Ne străduim să nu refuzăm pe nimeni, indiferent dacă are sau nu o programare. S-ar putea însă ca uneori capacitatea de preluare a cazurilor să fie depășită și în acest caz cei care nu au programare vor fi reprogramați pentru o altă zi. Zilele cele mai potrivite pentru a veni fără programare sunt marți și miercuri.

Categorii de programări online

Pentru marea majoritate a situațiilor puteți veni și fără programare online. Sunt unele situații însă în care nu puteți să veniți fără această programare. Încercați să identificați mai jos care este situația care vi se potrivește.

Consult de ambulator

Programarea online este opțională. Puteți veni și fără programare, dar cu unele neajunsuri. Puteți veni pentru consult de ambulator de luni până miercuri între 10-12. Faceți o foaie de prezentare și veniți cu ea la cabinetul de consultații de la parter, în ambulator. Nu aveți nevoie de bilet de trimitere, ci doar de buletin (copie certificat de naștere <14 ani). 

Avantajele unei programări online sunt următoarele:

  • prioritate la consult
  • siguranța efectuării consultului de către mine (Dr. Sorin Ioacără)
  • posibilitatea întocmirii dosarului de senzori/pompe

Dezavantajele prezentării fără programare online:

  • timp de așteptare mai lung
  • posibilitatea reprogramării pentru altă zi, dacă timpul limitat nu permite efectuarea consultului în acea zi. Prioritate în această situație o au pacienții cu programare online.
  • posibilitatea de a nu fi disponibil în spital în acea zi. Consultul îl primiți oricum de la un alt membru din echipa noastră.

Formularele pentru consult în ambulator sunt disponibile separat pentru COPII și ADULȚI.

Internare de zi pentru pachetul inițial de senzori / pompe

Pacienții care doresc să ridice pentru prima dată senzori oferiți gratuit prin sistemul public de sănătate nu pot veni fără programare. În plus, nu se poate face programare online aici pentru această activitate. Sistemul de programări pentru această situație este descris pe site-ul spitalului Elias. Trimiteți solicitarea dumneavoastră la adresa de e-mail stabilită acolo.

Internare de zi pentru pachetul de continuare senzori / pompe

Toți pacienții care vin pentru un pachet de continuare senzori / pompe au primit deja ultima dată o programare cu data exactă a următoarei vizite. Vă rugăm să respectați cu strictețe această dată pentru a evita supra-aglomerarea.

Cei care vin în data programată la vizita anterioară nu trebuie să facă programare online. Vă rugăm să nu faceți o nouă programare online chiar dacă aveți posibilitatea deoarece sunteți deja în lista pentru acea zi. De fapt, făcând o programare online veți lua locul unui alt pacient care poate are nevoie de ea. Veniți direct la spital cu scrisoarea medicală în care este trecută data programării. Această scrisoare medicală poate fi folosită în loc de bilet de trimitere, care devine astfel opțional.

Dacă intervine o situație excepțională și nu puteți veni în data programată inițial vă rugăm să vă faceți o programare online pentru internare de zi. Dacă nu reușiți să vă programați online puteți veni fără programare de marți până joi și vom încerca să vă ajutăm în limita timpului și a spațiului disponibil. Pentru cei care fac internare de zi în altă dată față de programarea obținută la vizita anterioară (disponibilă în scrisoarea medicală) este nevoie obligatoriu de bilet de trimitere. Formularele pentru internarea de zi din această categorie sunt disponibile separat pentru COPII și ADULȚI.

Internare de zi pentru altceva

Dacă doriți o internare de zi care în care nu se eliberează senzori / consumabile pompă trebuie să vă faceți o programare online. În lipsa acesteia veți fi reprogramat în peste 75% din cazuri atunci când veți veni la spital. Nu se poate face o internare de zi pentru montarea pompei de insulină. Pentru acest lucru alegeți opțiunea de internare continuă.

Pentru internarea de zi faceți o foaie de prezentare și veniți cu ea fie la diabet pediatric (clădirea pediatriei, intrare separată din curte) între 7:00-7:30, fie la diabet adulți (clădirea principală, etajul 3, la sala de mese) între 8:00-8:30. Aveți nevoie obligatoriu de bilet de trimitere și buletin (certificat de naștere <14 ani). Formularele pentru internarea de zi din această categorie sunt disponibile separat pentru COPII și ADULȚI.

Internare continuă

Pentru internarea continuă vă trebuie în mod obligatoriu programare online. Dacă veniți la spital fără programare veți fi reprogramat în peste 95% din cazuri. În cazul copiilor, un părinte (mama) va rămâne internat împreună cu copilul. Pentru părinte există o mică taxă zilnică. Programarea online este disponibilă folosind formularul de INTERNARE CONTINUĂ.

Autor: Dr. Sorin Ioacara

error: Conținut protejat prin drepturi de autor!