Prima pagină » Programări online » Programări online pentru adulți

Alegeți între consult de ambulator, internare de zi sau internare continuă pentru adulți

Așa cum s-a discutat la pasul 1, pentru a putea face o programare online trebuie să aveți un cont de utilizator, s-a fiți logat și să fiți de acord cu politica de cookie-uri și securitate a datelor. Dacă vârsta pacientului pentru care se face rezervarea este <18 ani nu puteți continua aici deoarece aceasta este secțiunea dedicată strict adulților. Pentru a face o programare online pentru un copil vă rog să accesați pagina special dedicată lor.

Consultații de ambulator

ConsultPentru consultul de diabet din ambulatoriu nu este nevoie de bilet de trimitere. Vă recomand să ajungeți la spital în jurul orei 9:30 și să aveți la dumneavoastră buletinul și cardul de sănătate. Începeți prin a face o foaie de prezentare la parter, în clădirea principală, la ghișeele de diabet situate lângă statuia lui Elias. Cu această foaie de prezentare trebuie să mergeți la cabinetul de consultații de la parter, din ambulatoriu.

Cele mai frecvente motive pentru care un pacient adult are nevoie de o consultație în ambulatoriu sunt următoarele:

  1. Obținerea unei rețete gratuite de diabet.
  2. Reglarea dozelor de medicamente sau insulină.
  3. Programarea unei internări de reevaluare sau pentru referat medical (pentru Comisie).
  4. Întocmirea unui dosar de senzori de monitorizare continuă a glicemiei sau de pompă în diabetul de tip 1.
  5. Stabilirea planului de tratament în diabetul gestațional.

Consultațiile la acest cabinet încep la ora 10 și sunt în general disponibile de luni până miercuri. Pentru a face o programare online de consult în ambulatoriu vă rog să accesați pagina următoare: CONSULT DE DIABET LA ADULT 

Internări de zi

Internare de ziPentru internarea de zi veți avea nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie către diabet, cardul de sănătate și buletin. Ora recomandată de sosire la spital este 8:00-8:30. Faceți o foaie de prezentare la ghișeele de diabet de la parter, din clădirea principală și veniți apoi cu această foaie de prezentare la etajul 3, secția de endocrinologie și diabet, la sala de mese. Veți fi contactat pentru începerea procedurilor cel mai probabil după terminarea raportului de gardă (9:10).

Principalele motive pentru care se fac internările de zi sunt următoarele:

  1. Obținerea unui referat medical însoțit de rezultatul investigațiilor pentru Comisia de evaluare a capacității de muncă sau de handicap.
  2. Reevaluarea periodică a stării de sănătate și a controlului metabolic.
  3. Evaluarea alternativelor disponibile pentru tratamentul cu insulină.

Dacă sunteți siguri că ceea ce vă doriți este o internare de zi puteți să faceți o rezervare aici: INTERNĂRI DE ZI DE DIABET LA ADULȚI

Internări continue

Internare continua in spitalProcedura de internare este aceeași ca în cazul internărilor de zi.  Ziua în care începe internarea în spital se va stabili în urma unei discuții prin e-mail. Această discuție este inițiată de dumneavoastră prin accesarea sistemului de programare online pentru internare continuă de mai jos.

Principalele motive pentru care se fac internări continue pentru 3-5 zile în spital la adulți sunt următoarele:

  1. Inițierea unei pompe de insulină.
  2. Reevaluare anuală sau la nevoie, dacă diabetul este dezechilibrat semnificativ.

Dacă sunteți sigur că doriți o internare de câteva zile în spital pentru un pacient adult puteți face o rezervare aici: INTERNARE CONTINUĂ DE DIABET LA ADULT

Autorul acestei pagini este Dr. Sorin Ioacara

error: Conținut protejat prin drepturi de autor!