Programare online – Dr. Sorin Ioacără

Autor: Dr. Sorin Ioacara | Ultima modificare: 18 aprilie 2021

O agenda de programari pe un laptop

Descoperă aici: Consult în ambulator | Rezervările mele | Solicitare rețetă sau alt document pe e-mail | Internare de zi sau continuă | Videoconferință pentru dosar dispozitive medicale | Programare telefonică

Programare online pentru consult în ambulator

Pentru a face o rezervare aveți nevoie de următoarele:

  • Cont pe site
  • Numele înregistrat corect în cont
  • Autentificare în cont

Puteți face o singură rezervare pentru o anumită zi.

Dacă nu mai aveți nevoie de rezervare vă rog să o anulați pentru a reapărea în lista locurilor libere.

Cont pe site

Dacă nu aveți deja un cont va trebui să vă înregistrați. La acest moment va trebui să introduceți următoarele informații:

  • Nume de utilizator
  • Adresă de e-mail

După trimiterea acestor date veți primi un e-mail automat cu un link pe care trebuie să îl accesați pentru a vă stabili parola asociată contului. Abia după setarea parolei veți putea să vă autentificați în cont.

Numele înregistrat corect în cont

La prima autentificare vi se va cere să configurați serviciul de autentificare în 2 pași (vezi mai jos). Următorul pas este afișarea profilului dumneavoastră de utilizator. Adăugați numele dumneavoastră real în profilul de utilizator. Acest nume este preluat automat pe rezervări.

Autentificare securizată

Autentificare în cont folosește tehnologia 2FA (2 Factor Authentification). Accesul 2FA sau altfel spus “în doi pași” presupune trimiterea unui cod de siguranță ce va trebui introdus apoi în pagina de autentificare.

La momentul primei autentificări va apărea un configurator al serviciului de trimitere a codurilor de autentificare. Doar prima pagină, de întâmpinare este în limba engleză. Aici trebuie să apăsați “Next”. Toate celelalte pagini vor fi în limba română.

Puteți alege să primiți coduri unice de autentificare fie pe e-mail, fie folosind o aplicație dedicată pe telefon (de ex. Microsoft Authenticator sau Google Authenticator). Această opțiune poate fi ulterior modificată în profilul dumneavoastră de utilizator.

Un cod de autentificare se poate folosi doar o singură dată și expiră după un timp scurt.

Rezervări

Aveți mai jos lista locurilor libere pentru programare la consult în ambulator pentru următoarele 2-3 săptămâni:

Vizualizarea sau anularea rezervărilor

Pentru a vedea sau anula rezervările dumneavoastră puteți accesa lista rezervărilor mele.

Solicitare rețetă sau alt document pe e-mail

Pacienții aflați deja în evidența Dr. Sorin Ioacără pot solicita rețeta sau orice alt document medical pe e-mail. Veți fi contactați pentru un consult de telemedicină. Nu este nevoie de cont pe site pentru a face această solicitare.

Pentru solicitări legate de diverse documente medicale folosiți formularul următor:

Verificați numele cu atenție pentru a nu avea apoi probleme privind accesul în spital

Programare pentru internare de zi sau continuă

Pentru a face o solicitare de internare nu este nevoie să aveți cont pe site.

În ziua anterioară internării veți fi contactat telefonic pentru un screening epidemiologic la telefon. La spital aveți nevoie de un bilet de trimitere către diabet în original și de cardul de sănătate pentru adulți (dacă îl aveți eliberat). Puteți verifica starea asigurării dumneavoastră de sănătate și eliberarea cardului de sănătate pe site-ul SIUI Asigurați.

Nu faceți programare aici pentru pachetul inițial de senzori de glicemie sau pompă de insulină. Folosiți în acest scop procedura descrisă în comunicatul de Comisie de pe site-ul spitalului Elias.

Folosiți formularul de mai jos pentru a face o solicitare de programare pentru internare de zi sau continuă. Veți primi imediat un mesaj de confirmare pe această pagină (nu pe e-mail) și un răspuns pe e-mailul furnizat în următoarele 7-14 zile.

Verificați numele cu atenție pentru a nu avea apoi probleme privind accesul în spital
Este necesar pentru a face un screening epidemiologic la telefon cu o zi înainte

Videoconferință pentru dosar de senzori sau pompe de insulină

Acest tip de videoconferință este destinat doar pacienților care primesc rețeta de insulină de la Dr. Sorin Ioacără. În această videoconferință se pot discuta doar aspecte administrative legate de dosarul de dispozitive medicale. Nu se poate folosi această videoconferință pentru alte scopuri (de ex. rețetă).

Medicul curant poate face acest dosar prin consult fizic în ambulator sau prin telemedicină. Înainte de a participa asigurați-vă că ați citit cu atenție informațiile despre obținerea gratuită a dispozitivelor medicale.

Videoconferințele vor folosi link-uri personalizate pe platforma Google Meet. Pentru a putea face un dosar online asigurați-vă că îndepliniți următoarele cerințe minimale:

  1. Puteți folosi o cameră web pe platforma Google Meet
  2. Puteți scana ulterior documentele completate pentru a le transmite online
  3. Copiii vor participa alături de un părinte sau reprezentant legal

Videoconferința nu garantează obținerea dosarului online. Din motive obiective este posibil să fie uneori nevoie de prezența fizică la spital pentru clarificări. Dosarele întocmite online vor avea același parcurs ulterior ca cele întocmite prin consult în ambulator. Indiferent de modalitatea de întocmire, dosarele pentru dispozitive medicale vor fi transmise de noi la comisia de evaluare și la CASMB. Pacientul nu trebuie să meargă să depună ceva la CASMB.

Dacă primiți rețeta de insulină de la Dr. Sorin Ioacără puteți depune o cerere de programare pentru o videoconferință destinată strict întocmirii unui dosar de senzori sau pompe de insulină folosind formularul următor:

Aceste videoconferințe sunt disponibile doar pentru cei care primesc rețeta de insulină de la Dr. Sorin Ioacără
Nu se poat folosi această videoconferință pentru altceva

Programare telefonică

Ca alternativă la programarea online, puteți apela de luni până vineri, ora 13-15, numărul direct al secretariatului secției de Endocrinologie și diabet, telefon 0213161614 sau 0728437009. Această opțiune este de evitat ori de câte ori este posibil.

Sugestii

Puteți trimite sugestiile dumneavoastră anonime folosind sistemul de mai jos. Nu veți primi un răspuns direct (de ex. pe e-mail), dar voi ține cont de ele pentru îmbunătățirea site-ului.

Up arrow