Home » Programări

Programare online – Dr. Sorin Ioacără

Autor: Dr. Sorin Ioacara | Ultima modificare: 17 aprilie 2021

O agenda de programari pe un laptop

Descoperă aici: Consult în ambulator | Rezervările mele | Internare de zi sau continuă | Videoconferință pentru dosar dispozitive medicale | Programare telefonică

Programare online pentru consult în ambulator

Pentru a face o rezervare va fi necesar la unul dintre pași să vă autentificați sau să vă înregistrați. La momentul înregistrării puteți alege să primiți coduri unice de sigurață fie pe e-mail, fie folosind o aplicație dedicată pe telefon (de ex. Microsoft Authenticator sau Google Authenticator). Această opțiune poate fi ulterior modificată în profilul dumneavoastră de utilizator.

Verificați cu atenție numele folosit la înregistrarea pe site deoarece acesta este preluat automat pe rezervări, fără a putea fi modificat. La nevoie schimbați-l înainte de a face rezervarea.

Aveți mai jos lista programărilor cu locuri libere din următoarele 2-3 săptămâni:

Test 1 sâmbătă, 24 aprilie 2021, ora 10:30 - 10:45

Test 2 sâmbătă, 24 aprilie 2021, ora 11:00 - 11:15

Test 3 duminică, 25 aprilie 2021, ora 10:30 - 10:45

Vizualizarea sau anularea rezervărilor

Pentru a vedea sau anula rezervările dumneavoastră puteți accesa lista programărilor.

Programare pentru internare de zi sau continuă

Folosiți formularul de mai jos pentru a face o solicitare de programare pentru internare de zi sau continuă. Veți primi imediat un mesaj de confirmare pe această pagină (nu pe e-mail) și un răspuns pe e-mailul furnizat în următoarele 7-14 zile. Nu faceți programare aici pentru pachetul inițial de senzori sau pompă de insulină. Folosiți în acest scop procedura descrisă în comunicatul de Comisie de pe site-ul spitalului Elias.

Verificați numele cu atenție pentru a nu avea apoi probleme privind accesul în spital
Este necesar pentru a face un screening epidemiologic la telefon cu o zi înainte

Videoconferință pentru dosar de senzori sau pompe de insulină

Acest tip de videoconferință este destinat doar pacienților care primesc rețeta de insulină de la Dr. Sorin Ioacără. Medicul curant poate face acest dosar prin consult fizic în ambulator sau prin telemedicină. Înainte de a participa asigurați-vă că ați citit cu atenție informațiile despre obținerea gratuită a dispozitivelor medicale.

Videoconferințele vor folosi link-uri personalizate pe platforma Google Meet. Pentru a putea face un dosar online asigurați-vă că îndepliniți următoarele cerințe minimale:

  1. Puteți folosi o cameră web pe platforma Google Meet
  2. Puteți scana ulterior documentele completate pentru a le transmite online
  3. Copiii vor participa alături de un părinte sau reprezentant legal

Videoconferința nu garantează obținerea dosarului online. Din motive obiective este posibil să fie uneori nevoie de prezența fizică la spital pentru clarificări. Dosarele întocmite online vor avea același parcurs ulterior ca cele întocmite prin consult în ambulator. Indiferent de modalitatea de întocmire, dosarele pentru dispozitive medicale vor fi transmise de noi la comisia de evaluare și la CASMB. Pacientul nu trebuie să meargă să depună ceva la CASMB.

Dacă primiți rețeta de insulină de la Dr. Sorin Ioacără puteți depune o cerere de programare pentru o videoconferință destinată strict întocmirii unui dosar de senzori sau pompe de insulină folosind formularul următor:

Aceste videoconferințe sunt disponibile doar pentru cei care primesc rețeta de insulină de la Dr. Sorin Ioacără

Programare telefonică

Ca alternativă la programarea online, puteți apela numărul direct al secretariatului secției de Endocrinologie și diabet, telefon 0213161614 sau 0728437009 (mai greu accesibil). Această opțiune este de evitat ori de câte ori este posibil.

Sugestii

Puteți trimite sugestiile dumneavoastră anonime folosind sistemul de mai jos. Nu veți primi un răspuns direct (de ex. pe e-mail), dar voi ține cont de ele pentru îmbunătățirea site-ului.

Up arrow