Home » Programări

Programări telefonice – Dr. Sorin Ioacără

Pentru a obține o programare telefonică puteți apela între orele 13:00 și 15:00, de luni până vineri numărul 0728437009. Ca alternativă, puteți apela numărul direct al secretariatului secției de Endocrinologie și diabet, 0213161614 (mai greu accesibil).

Apelând acest telefon puteți obține următoarele:

  1. Rețetă transmisă online
  2. Referat medical transmis online
  3. Programare pentru consult în ambulator
  4. Programare pentru internare de zi
  5. Programare pentru internare continuă
  6. Programare pentru consult prin videoconferință în vederea întocmirii online a dosarului pentru senzori sau pompe de insulină

Nu faceți programare la telefon pentru pachetul inițial de senzori sau pompe. Folosiți în acest scop procedura descrisă în comunicatul de Comisie de pe site-ul spitalului Elias.

Videoconferințe pentru dosar de senzori sau pompe de insulină

Înainte de a participa asigurați-vă că ați citit cu atenție informațiile despre obținerea gratuită a dispozitivelor medicale.

Videoconferințele for folosi link-uri personalizate pe platforma Google Meet. Pentru a putea face un dosar online asigurați-vă că îndepliniți următoarele cerințe minimale:

  1. Puteți folosi o cameră web pe platforma Google Meet
  2. Puteți scana ulterior documentele completate pentru a le transmite online
  3. Copiii vor participa alături de un părinte sau reprezentant legal

Videoconferința nu garantează obținerea dosarului online. Din motive obiective este posibil să fie uneori nevoie de prezența fizică la spital pentru clarificări. Dosarele întocmite online vor avea același parcurs ulterior ca cele întocmite prin consult în ambulator.

Indiferent de modalitatea de întocmire, dosarele pentru dispozitive medicale vor fi transmise imediat la comisia de evaluare. Pacientul nu mai trebuie să meargă la CAS Județeană pentru a depune acest dosar. El va fi transmis automat de spital către CASMB.

Up arrow